Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta

Despre noi

De cesa ne alegi

Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de dureri de spate.
La Bio Ortoclinic tratam toate problemele coloanei vertebrale, incepand de la hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza si pana la maladia Scheuermann sau spondilolistezis. De asemenea, Bio Ortoclinic dispune de echipamente de top pentru recuperarea medicala dupa operatiile de ortopedie. (citeste mai mult)

  • Clinica de top in Romania in tratarea durerilor de spate
  • Tratarea herniei de disc FARA OPERATIE
  • Aparatura medicala de ultma generatie
  • Recuperare medicala dupa operatie ortopedie
  • Managementul calitatii ridicat
  • Peste 10 ani de experienta
  • Peste 10000 de clienti multumiti
  • Echipa de medici experimentati
doctor
Dupa 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic este cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de dureri de spate. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde.

 

Toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 10.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia ce le-a fost acordata de catre personalul medical.

 

La Bio Ortoclinic tratam toate problemele coloanei vertebrale, incepand de la hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza si pana la maladia Scheuermann sau spondilolistezis. De asemenea, Bio Ortoclinic dispune de echipamente de top pentru recuperarea medicala dupa operatiile de ortopedie.
CLOSE
CLOSE