Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta

Constanta

Programează-te online >>>   021.796.1931 / 0754.060.060 
IMG_5372

Dupa 10 ani de activitate in Bucuresti, Bio Ortoclinic a decis sa mearga mai aproape de pacientii din tara, printr-un program de extindere a retelei de servicii medicale dedicate tratarii problemelor coloanei vertebrale fara operatie si recuperarii post traumatice si postoperatorii.
Iar prima clinica deschisa in afara Capitalei, in luna aprilie a anului 2016, va deservi constantenii si turistii care vor dori sa imbine vacantele pe litoral cu sedintele de tratament pentru durerile de spate sau articulare.
Astfel, intr-un spatiu generos, aflat in zona central a municipiului Constanta, pe cunoscutul bulevard Tomis, la etajul intai al cladirii in care functioneaza Posta mare, Bio Ortoclinic trateaza nechirurgical afectiunile coloanei vertebrale, cu aparatura de ultima generatie si personal specializat, in cabinete moderne, dedicate fiecarui tip de procedura, care ofera pacientilor atmosfera linistita de care au nevoie in timpul tratamentelor. Medicii, kinetoterapeutii si asistentii nostri medicali de fiziopterapie sunt pregatiti sa ofere urmatoarele tratamente

MOBILIZARE VERTEBRALA

Mobilizarea vertebrala se adreseaza tuturor segmentelor coloanei vertebrale
Prin mobilizare vertebrala urmarim:
– Sa mobilizam fiecare segment discovertebral;
– Sa redam elasticitatea ligamentelor;
– Sa redresam microcirculatia;
– Sa imbunatatim hidratarea discala;
– Sa reducem subluxatia vertebrala;
– Sa corectam axul vertebral.
Mobilizarea vertebrala, alaturi de decompresia tridimensionala a vertebrelor, reprezinta ”standardul de aur” in tratamentulnechirurgical al afectiunilor coloanei vertebrale.

DECOMPRESIE VERTEBRALA (ELONGATIE)

Decompresia tridimensionala a vertebrelor reprezinta versiunea ”high-tech” a tractiunii sau elongatiei. Este o metoda noncomerciala de tratament al afectiunilor coloanei vertebrale, care creaza un efect de vid sau de presiune negativa in interiorul discurilor. Acest vid ajuta discurile sa se hidrateze, creand mediul de vindecare.
Totodata, decompresia (elongatia) duce la cresterea in inaltime a spatiului intervertebral.
Un alt mecanism prin care actioneaza este elongatia ligamentelor coloanei vertebrale ce duce la deblocarea segmentelor discovertebralesi crearea de spatiu pentru marirea in volum a discului.

RECUPERARE MEDICALA/ FIZIOTERAPIE

Terapie shock wave, electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, terapia cu unde scurte pulsatile, terapia cu ultrasunete.
Tratamente dupa distorsionari si contuzii, artrotomii, sinevectomii, artroplastii de toate tipurile, mobilizarea fortata a articulatiilor, fracturi operate, operatii de decompresie, interventie pe partile moi, operatii de tumori.

PRP SI ALTE INFILTRATII

Injectarea de plasma bogata in plachete (PRP = Platelet Rich Plasma) este un tratament revolutionar, care are la baza o idee simpla: aceea de a folosi pentru vindecarea si regenerarea tesuturilor, resursele interne ale fiecarui organism. Printre cei mai importanti factori implicati in aceste procese complexe se numara plachetele sau trombocitele, celule care se gasesc in sange si care intervin imediat posttraumatic, asigurand atat oprirea sangerarilor (initiaza procesul de coagulare), cat si vindecarea plagilor.
Plachetele sunt niste rezervoare care contin peste 40 de factori de crestere, implicati in regenerarea tesutului conjunctiv si epitelial, cresterea productiei de colagen, formarea de noi vase de sange. Infiltratia cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite) actioneaza conform sistemului natural de vindecare al organismului.
De asemenea, in cazul pacientilor care au depasit varsta de 55 de ani, la recomandarea specialistului, se pot face infiltratii cu o substanta numita Ostenil, mult mai eficiente in astfel de situatii, cand sangele nostru nu mai are aceeasi putere de regenerare din anii primei tinereti si, prin urmare, tratamentul cu PRP nu mai da aceleasi rezultate.

OZONOTERAPIE

Ozonoterapia este o procedură de tratament modernă cu efecte benefice asupra organismului. Recunoscut pentru proprietaţile sale antibacteriene, antifungice, antivirale, antiinflamatorii, imunomodulatorii, ozonul poate reduce, pe termen lung, durerile de spate sau afecţiunile reumatismale. Infiltraţia cu ozon este efectuată de dr Coman Mirela, medic specialist medicină fizică și reabilitare.

ORTOPEDIE VERTEBROLOGIE RECUPERARE MEDICALA

Tratam:
– Dureri de spate
– Hernie de disc
– Discopatie
– Scolioza
– Spondiloza
– Lombosciatica
– Cifoza
– Maladia Scheuermann
– Spondilolistezisul
– Aponevrita plantara
– Exostoze calcaneene
– Tendinita achiliana
– Periartrita scapulo-humerala
– Tendinopatie patelara si cvadricipitala
– Boala poliartrozica
– Epicondilite
– Recuperare medicala posttraumatica si postoperatorie

Bio Ortoclinic Constanta:

Va invitam sa ne vizitati:

CLOSE
CLOSE